“Terbaik!”

Saya buat pemasangan rumah saya ni dengan Benamora. Banyak pengubahsuaian yang mereka buatkan. Plaster ceiling, pemasangan lampu downlight, aircond, kipas, TV dan banyak sangat sampai saya tak ingat dah. Hasil kerja sangat berpuas hati dan team Benamora boleh sangat dipercayai. Saya bagi mereka 5 bintang full!

En Osmadi

“Kerja Bagus!”

Kerja benamora yang sangat bagus, senang berurusan dari A hingga Z. Konsultan yang memahami dan juga cara pembayaran yang sangat mudah.

Pn Farah

“Respon Cepat”

Terlalu senang berurusan sebab team Benamora merespon dengan cepat dan senang berurusan dari jauh. Jadi , amat mudah untuk saya yang dari jauh sebab hanya atas talian sahaja saya memiliki rumah idamana

En Isma

“Puas Hati”

Saya amat berpuas hati dengan servis Benamora kerana saya tinggal kediaman saya dengan team Benamora yang boleh dipercayai . Jadi , saya amat bersyukur sebab datang ke rumah dah siap dengan cantik.

En Osmardy

“Recommended”

Berurusan dengan Benamora ni amat mudah dan berpuas hati sebab harga yang berpatutan , kerja yang puas hati dan respon konsultan yang segera. Jadi, saya amat recommend Benamora ni

Pn Syazwani

pengubahsuaian rumah tidak mudah

Kami Bersedia Untuk Membantu Anda